Kokonaisvaltaiset varastointipalvelut

Varastointi on oiva ratkaisu yritykselle, joka haluaa vähentää omaan varastointiin liittyvää kustannuserää esim. varastorakennuksen ylläpitokuluja, henkilöstökuluja sekä varaston kalustokulua.

Miksi Haverinen?

Osaaminen

Luomme vahvan logistiikkaratkaisun asiakkaan tarpeiden pohjalta, hyödyntäen laajaa osaamistamme. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että toimitusketju toimii saumattomasti, tuoden siten merkittävää lisäarvoa heidän liiketoiminnalleen.

Varastointipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme tehokkaita varastointipalveluita, jotka mahdollistavat kustannussäästöt ja toiminnan optimoinnin. Asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa sillä välin, kun huolehdimme varastoinnin ammattitaidolla.

Pitkä kokemus

Vahvuutemme on pitkä kokemuksemme ja asiantuntijuutemme vaativissa logistiikkaprojekteissa. 50 vuotta alalla varmistaa, että logistinen ketju on aina hallittu ja onnistunut, antaen asiakkaillemme luottamusta ja turvallisuutta.

Käsittely

Suoritamme kuljetusten käsittelyn asiakkaan puolesta joustavasti sekä sesonkien että jatkuvan tarpeen mukaan. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että huolehdimme kuljetusten sujuvasta käsittelystä, mikä mahdollistaa vaivattoman logistiikan hallinnan.

Teetimme asiakastyytyväisyyskyselyn asiakkaillemme ja sehän meni oikein mallikkaasti!