Muuttopalvelu Oulu & koko Suomi

Täyden palvelun kotimuutot

”PUOLESTASI” kuten tunnuslauseemme kuuluu, muutoissa on tärkeää huomioida realiteetit – aika, talkooresurssit, ammattitaito, vakuutukset sekä ennen kaikkea pilkkeen säilyminen silmäkulmassa!

Näiden seikkojen takia keskity olennaiseen ja anna meidän hoitaa pakkaus ja kuljetus ammattitaidolla – turvallisesti ja tehokkaasti. Tarjoamme monipuolisia muuttopalveluita Oulussa sekä muualla Suomessa.

Teemme muuttoja myös iltaisin ja viikonloppuisin, juuri silloin, kun sinulle sopii! Muuttopalvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Mahdollisuuksia muuton toteuttamiseksi on useita. Meiltä saat juuri omaan tarpeeseen sopivan muuttoauton ja kuljettajan aina täyden palvelun muuttoon muuttolaatikoineen ja kantajineen! Muuttotavaroita kohdellaan aina asianmukaisesti ja kunnioituksella.

Muuttopalveluiden yhteydessä voit tarvittaessa tilata myös varastotilaa esim. ulkomaankomennuksen yhteydessä tai kun tavaroille tarvitaan kausivarastointia ulkokalusteille tai harrastusvälineille. Varastomme sijaitsee Oulussa Takalaanilassa, Kuljetus Haverinen Oy:n logistiikkakeskuksessa.

Kerromme mielellämme lisää muuttopalveluistamme! Voit tilata muuttopalvelut Oulun alueella tai muualla Suomessa.

Oli muuttosi pieni tai suuri, lähelle tai kauas, ota meihin yhteyttä ja tilaa muuttopalvelut kauttamme!

Tilaa muutto