Muuttovälineet

Muuttolaatikot

Saat kauttamme käyttöösi edulliset, puhtaat ja kestävät muuttolaatikot sekä suojaukseen ja pakkaamiseen suunnitellut materiaalit. Kätevät muuttolaatikot suojaavat tavaroitasi sekä helpottavat muuttoasi pinottavuutensa ansiosta. Muuttolaatikoilla hyödynnetään myös tilat tehokkaasti. Muuttolaatikkomme yhdessä pakkaustarvikkeiden kanssa varmistavat helposti särkyvien tavaroiden säilymisen ehjinä muutossa.

Porrasrobotti

Meillä on käytössämme ammattikäyttöön tarkoitettu porrasrobortti raskaiden kuormien (max. 1000kg) siirtämiseen. Hydraulinen ohjaus takaa helposti särkyvän kuorman horisontaalisen kuljettamisen turvallisesti, rappusia ylös ja alas.

Porrasrobotti vähentää ratkaisevasti vaarallisten muuttotehtävien tapaturmariskiä. Tämän avulla säästetään myös aikaa muuttotehtävissä, joihin normaalisti vaaditaan useampi henkilö ja varovaisuutta.

Porrasrobotti on käytettävissä esim. kassakaappien, sähkölaitteiden, kodinkoneiden ja laitteiden, säilytyskaluston, laatikoiden, huonekalujen sekä rakennustarvikkeiden kuljetukseen.

Kysy muuttotarjous

Samu Asukas, muuttomestari

Muutto- ja varastointipalvelut
puh. +358(0)8 530 1165
gsm. +358(0)400 259256
samu.asukas@haverinen.fi