Ympäristövastuu

Haverinen Logistics Oy:n ympäristövastuu

Yrityksemme tuntee vastuuta ympäristöstä, luonnosta ja laadusta. Haluamme olla esimerkillinen yritys alallamme ja toimia tämän päivän korkeiden ympäristövaatimusten mukaisesti, huomioiden ympäristönäkökohdat toiminnassamme.

Kuljetuskalustomme sekä toiminta

Haluamme omalta osaltamme antaa panoksemme puhtaan sekä turvallisen elinympäristön puolesta ja tavoitteenamme on huolehtia siitä, että kalustomme on nykyaikaista ja täyttää laadultaan sekä kunnoltaan ympäristövaatimukset. Ajotapa seuranta ohjaa taloudellista ajotapaa sekä ympäristöä säästävää toimintaa. Jatkuvan kehityksen ja seurannan ansiosta puutumme mahdollisiin epäkohtiin välittömästi.

Aloitimme liikennöinnin ensimmäisellä kaasuautolla 11.7.2020.

Henkilöstö ja asiakkaamme

Ympäristötavoitteiden saavuttaminen edellyttää, että kaikki yrityksemme työntekijät ottavat ympäristökysymyksistä henkilökohtaisen vastuun toiminnassaan. Tämän vuoksi pyrimme siihen, että koko henkilöstö tuntee yrityksemme ympäristöpolitiikan omakseen ja on sisäistänyt sen tavoitteet. Kehitämme toimintaamme niin, että se on asiakkaidemme edun mukaista ympäristönäkökohdat huomioon ottaen.

Mottomme

”Haluamme täyttää YMPÄRISTÖN meille asettamat vaatimukset sekä toiveet ja lisäksi toimia asiakkaiden, kuluttajien ja yhteiskunnan asettamien odotusten mukaisesti, jotta lapsemme voivat nauttia puhtaammasta tulevaisuudesta”.