Elintarvikekuljetukset

Kuljetus Haverinen Oy tarjoaa laadukkaan ja turvallisen elintarvikelogistiikan, mikä sisältää tuore-, pakaste- ja kylmäkuljetukset. Tuoretuotteiden ja pakasteiden asianmukainen kuljettaminen on tärkeä osa kylmäketjua. Tuotteet kuljetetaan huolellisesti, tehokkaasti ja vaatimusten mukaisesti oikeassa lämpötilassa aina kuluttajien saataville asti.

Kuljetamme lämpösäädeltyä rahtia pääasiassa tuottajien, vähittäiskauppojen ja teollisuuden välillä. Lämpötilasäädeltävissä kuljetuksissa käytössämme on säädösten mukaiset FNA/FRC -luokiteltu kuljetuskalusto ja oikeat työvälineet. Kalustomme lämpösäädeltävyys on laaja, aina -20 asteesta +20 asteeseen.

Kuljetamme mm. tuoretuotteet, elintarvikkeet, pakasteet, lääkeaineet ja kosmetiikkatuotteet sekä teollisuuden tuotteet ja kemikaalit.

Hallitsemme lämpö- ja kylmäkuljetuksen eri osa-alueet ja pystymme tuottamaan asiakkaillemme luotettavan kuljetuksen – tuotteet tulevat perille tuoreina ja raikkaina.

Vahvuutena erityisosaaminen

Ammattitaitoinen henkilöstömme on koulutettu käsittelemään elintarvikkeita ja pidämme aina kaluston asianmukaisessa kunnossa.

Tilaa kuljetuspalvelu