Puolestasi – on your behalf on mottomme jokaisessa asiakas­suhteessa.

Ymmärrämme, että yritysten logistiikkaratkaisut tarvitsevat rinnalleen luotettavan kumppanin. Me Haverisella tunnemme kuljetus- ja logistiikka-alan ja tarjoamme parhaimmat ratkaisut juuri sinun tarpeisiin

Lisää meistä

Historia

Haverisen matka kohti valtakunnallista toimijaa alkoi vuonna 1972, kun Reino Haverinen perusti oululaisen yrityksen Kuljetus Haverinen Oy:n.

Ensimmäisinä vuosina 70-luvulla yrityksen toiminta koostui pääsääntöisesti eri rakennusalan yrityksien sekä metsäteollisuuden kuljetuksista.

Vuodet ovat vierineet ja vuosiin mahtuu myös vuonna 1995 tapahtunut sukupolvenvaihdos, jolloin Janne Haverinen ryhtyi jatkamaan Kuljetus Haverinen Oy:n toimintaa, samalla yrityksen nimi muuttui Kuljetus J. Haverinen Oy:ksi.

Kuljetus J. Haverinen jatkoi kasvuaan, ensin vuonna 2007 avattiin logistiikkakeskus jonka jälkeen vuonna 2016 rakentui Hiltusentien terminaali ja vuonna 2019 Posantien terminaali.

Vuonna 2020 Kuljetus J. Haverinen osti Oulun Pienkuljetuksen laajentaen entisestään toimintaansa.

Vuonna 2023 yrityksen toimitusjohtajaksi nousi Mika Mettalo. Vielä samana vuonna Kuljetus J. Haverisen nimi päivittyi kansainväliseksi: Haverinen Logistics Oy.

Laatu

Laatu on yksi Haverinen Logistics Oy:n tunnetuimmista kilpailuvalteista. Yritykselle tunnusomaisia piirteitä ovat myös joustavuus, tavoitettavuus sekä parhaiden kuljetusratkaisuiden löytäminen.

Laadun varmistamiseksi olemme Haverinen Logistics Oy:ssä sitoutuneet seuraaviin periaatteisiin:

Huolellinen suunnittelu

  • Jokaiselle kuljetus, – muutto- ja varastoprojektille on oma suunnittelu- ja vastuuhenkilö. He vastaavat, että palvelu on suunniteltu hyvin ja se on toimiva sekä kustannustehokas asiakkaalle.
  • Luomme uusia sekä parannamme nykyisiä toimintamenetelmiämme ja palveluita vastaamaan asiakkaitten muuttuvia tarpeita.

Vastuullisuus

  • Huolehdimme säännöllisesti kalustomme toimivuudesta ja tarvittaessa uusimme kalustoamme, jotta pystymme vastaamaan asiakkaittemme tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Kalusto on nykyaikaista ja ympäristönäkökohdat huomioiden vähäpäästöistä.
  • Käytämme ammattitaitoista ja koulutettua henkilökuntaa. Henkilökunnan osaamisesta huolehditaan ajantasaisin koulutuksin.
  • Henkilökunnan viihtyminen, kehittyminen, hyvinvointi ja työturvallisuus ovat osa yritysvastuuta.
  • Käsittelemme palautteet ja reklamaatiot viipymättä ja rakentavasti.

Aikataulun pitävyys

  • Haverinen Logistics Oy:n tavoitteena on tuottaa palvelu asiakkaalle virheettömänä ja sovittuna ajankohtana.

Vastuullisuus

Haverinen Logistics Oy:n ympäristövastuu

Yrityksemme tuntee vastuuta ympäristöstä, luonnosta ja laadusta. Haluamme olla esimerkillinen yritys alallamme ja toimia tämän päivän korkeiden ympäristövaatimusten mukaisesti, huomioiden ympäristönäkökohdat toiminnassamme.

Kuljetuskalustomme sekä toiminta

Haluamme omalta osaltamme antaa panoksemme puhtaan sekä turvallisen elinympäristön puolesta ja tavoitteenamme on huolehtia siitä, että kalustomme on nykyaikaista ja täyttää laadultaan sekä kunnoltaan ympäristövaatimukset. Ajotapa seuranta ohjaa taloudellista ajotapaa sekä ympäristöä säästävää toimintaa. Jatkuvan kehityksen ja seurannan ansiosta puutumme mahdollisiin epäkohtiin välittömästi.

Aloitimme liikennöinnin ensimmäisellä kaasuautolla 11.7.2020.

Henkilöstö ja asiakkaamme

Ympäristötavoitteiden saavuttaminen edellyttää, että kaikki yrityksemme työntekijät ottavat ympäristökysymyksistä henkilökohtaisen vastuun toiminnassaan. Tämän vuoksi pyrimme siihen, että koko henkilöstö tuntee yrityksemme ympäristöpolitiikan omakseen ja on sisäistänyt sen tavoitteet. Kehitämme toimintaamme niin, että se on asiakkaidemme edun mukaista ympäristönäkökohdat huomioon ottaen.