Pikakuljetukset

Kalustomme mahdollistaa luotettavat ja nopeat pikarahtikuljetukset paketeista lavatavaraan ja teollisuuden kappaletavarakuljetuksiin ja tavaraan, jota ei saa kuljettaa muuta kuin maanteitse.

Varastointi yrityksille

Varastointi on oiva ratkaisu yritykselle, joka haluaa vähentää omaan varastointiin liittyvää kustannuserää esim. varastorakennuksen ylläpitokuluja, henkilöstökuluja sekä varaston kalustokulua.

Pienvarastot

Oli kyse sitten lyhyt- tai pitkäaikaisesta varastoinnista, niin meillä on tarjota käyttöösi turvallista ja puhdasta tilaa irtaimistosi varastointia varten.

Muuttolaatikot

Saat kauttamme käyttöösi edulliset, puhtaat ja kestävät muuttolaatikot sekä suojaukseen ja pakkaamiseen suunnitellut materiaalit.

Kalusteasennus

Logistiikan ulkoistaminen

Laajan palveluvalikoimamme sekä yhteistyökumppaneiden verkoston ansiosta tarjoamme yrityksesi toimitusketjuun kuuluvat logistiset toiminnot joustavalla ja kustannustehokkaalla tavalla.

Yritysmuutto

Hoidamme muuttonne ammattitaidolla nopeasti ja joustavasti, jotta liiketoimintaanne tulisi mahdollisimman vähän katkoksia tai häiriöitä. Tarvittaessa voimme hoitaa yrityksenne muuton myös aukioloaikanne ulkopuolella.

Muuttopalvelut

Tarjoamme monipuolisia muuttopalveluita Oulussa sekä muualla Suomessa.

Varastointipalvelut

Oli kyse sitten lyhyt- tai pitkäaikaisesta varastoinnista, niin meillä on tarjota käyttöösi turvallista ja puhdasta tilaa irtaimistosi varastointia varten. Löydät meiltä lämpimät varastotilat niin pientavaroiden kuin suurien huonekalujen ja pienkoneiden varastointiin.

Kuljetuspalvelut

Yli 50 vuoden kokemus kuljetusalalta takaa laadukkaat ja toimintavarmat kuljetuspalvelut kaikille asiakkaillemme Oulussa sekä muualla Suomessa.