Kokonaisvaltainen kuljetusliike – Oulu, Suomi & Eurooppa

Yli 50 vuoden kokemus kuljetusalalta takaa laadukkaat ja toimintavarmat kuljetuspalvelut kaikille asiakkaillemme Oulussa sekä muualla Suomessa.

Miksi Haverinen?

Kuljetusalan ymmärrys

Yrityksellämme on kokonaisvaltainen kuva kuljetusalan nyky- sekä tulevaisuuden tilanteesta. 

Vankka kokemus

Olemme toimineet kuljetusalalla jo yli 50 vuotta! Pitkä kokemus takaa laadukkaat ja toimintavarmat kuljetuspalvelut kaikille asiakkaillemme Oulussa sekä muualla Suomessa. Pystymme tarjoamaan tehokasta logistista kokonaispalvelua  ja monipuolisia kuljetuspalveluita nykyaikaisella ja laajalla kalustollamme. 

Laaja verkosto

Laajan palveluvalikoimamme sekä yhteistyökumppaneiden verkoston ansiosta tarjoamme yrityksesi toimitusketjuun kuuluvat logistiset toiminnot joustavalla ja kustannustehokkaalla tavalla. Ydinosaamisemme logistiikkapalveluissa on tiedon kulussa sekä tavara- ja materiaalivirtojen hallinnassa.

Ammattitaito

Ammattitaitoiset työntekijämme tekevät kaikkensa, että projekti suoritetaan joustavasti ja toiveidenne mukaisesti. 

Teetimme asiakastyytyväisyyskyselyn asiakkaillemme ja sehän meni oikein mallikkaasti!

Tarjoamme seuraavan­laisia kuljetuspalveluita

Jakelupalvelut

Palvelumme kattavat tavaran käsittelyn, varastoinnin sekä kuljetukset jakeluluontoisesti vuorokauden ympäri. Kuljetamme vuosittain tuhansia lähetyksiä ja kalustomme liikkuu ympäri Suomen.

Jakelupalvelut säästävät aikaa, vaivaa ja toimii yrityksesi aikataulun mukaan. Suunnittelemme asiakkaalle aina sopivimman ja kustannustehokkaimman palvelun tuottamaan lisäarvoa asiakkaan liiketoiminnalle.

Onko yrityksellänne tarvetta ratkaista lähetysten koko kuljetusketjun hallinta aina varastoinnin ulkoistamiseen asti? Kattavalla logistiikan kokonaispalvelulla saat käyttöösi asiantuntemuksemme, resurssimme ja kokemuksemme eri logistiikan haasteisiin.

Kappale­­tavara­­­kuljetukset

Kappaletavarakuljetus on kustannustehokas ratkaisu liikuttamaan niin pieniä kuin suuriakin paketteja, maksat ainoastaan käyttämästäsi tilasta. Toimitamme teollisuuden ja kaupan irtotavarakuljetukset nopeasti ja turvallisesti tarvittaessa paikkakunnalta toiselle.

Mikäli yrityksesi tarvitsee vaivattoman tavan kuljetuksille, valitse meidät. Kuljetamme tavarat joustavasti asiakkaalle ja ne saadaan aina perille onnistuneesti Haverinen Logistics Oy:n laadukkaalla kalustolla ja kuljettajien ammattitaidolla. Kappaletavarakuljetukset toimitetaan aina vaadittujen määräysten mukaisesti.

Kuljetamme:

  • Lavatavarat
  • Myynti- ja ostotuotteet
  • Rakennustarvikkeet
  • Elintarvikkeet
  • Varaosat
  • Elektroniikkaa

Elintarvike­­kuljetukset

Tarjoamme laadukkaan ja turvallisen elintarvikelogistiikan, mikä sisältää tuore-, pakaste- ja kylmäkuljetukset. Tuoretuotteiden ja pakasteiden asianmukainen kuljettaminen on tärkeä osa kylmäketjua. Tuotteet kuljetetaan huolellisesti, tehokkaasti ja vaatimusten mukaisesti oikeassa lämpötilassa aina kuluttajien saataville asti.

Kuljetamme lämpösäädeltyä rahtia pääasiassa tuottajien, vähittäiskauppojen ja teollisuuden välillä. Lämpötilasäädeltävissä kuljetuksissa käytössämme on säädösten mukaiset FNA/FRC -luokiteltu kuljetuskalusto ja oikeat työvälineet. Kalustomme lämpösäädeltävyys on laaja, aina -20 asteesta +20 asteeseen.

Kuljetamme mm. tuoretuotteet, elintarvikkeet, pakasteet, lääkeaineet ja kosmetiikkatuotteet sekä teollisuuden tuotteet ja kemikaalit.

Hallitsemme lämpö- ja kylmäkuljetuksen eri osa-alueet ja pystymme tuottamaan asiakkaillemme luotettavan kuljetuksen – tuotteet tulevat perille tuoreina ja raikkaina.

Vahvuutena erityisosaaminen
Ammattitaitoinen henkilöstömme on koulutettu käsittelemään elintarvikkeita ja pidämme aina kaluston asianmukaisessa kunnossa.

Elektroniikka­­teollisuuden herkät ja vaativat kuljetukset

Kuljetamme elektroniikkateollisuuden herkästi särkyvät tuotteet perille nopeasti ja turvallisesti. Henkilöstömme on koulutettu erikoiskuljetuksiin, jotka vaativat erikoisammattitaitoa. Saat asiakkaanamme käyttöösi ratkaisut, joissa kuljetusolosuhteiden vaatimukset otetaan huomioon, kuten tarkkaan säädetyt kuljetuslämpötilat.

Elektroniikkatoimitukset tarvitsevat myös lämpimät ja turvalliset varastopalvelut hyvien yhteyksien päästä. Näin kuljetus asiakkaalle nopeutuu ja on kustannustehokasta. Toimitukseen voit liittää myös muita lisäpalveluja, kuten asennuspalvelun ja vanhan laitteen poiskuljettaminen kierrätykseen. Nopeimmillaan loppuasiakas saa tilaamansa laitteen jo samana päivänä.

Huolehdimme kuljetuksestanne ja ratkaisemme siihen liittyvät vaatimukset, jotta te voitte keskittyä liiketoimintaanne

Pikarahti­kuljetukset

Tarjoamme laadukkaan ja turvallisen elintarvikelogistiikan, mikä sisältää tuore-, pakaste- ja kylmäkuljetukset. Tuoretuotteiden ja pakasteiden asianmukainen kuljettaminen on tärkeä osa kylmäketjua. Tuotteet kuljetetaan huolellisesti, tehokkaasti ja vaatimusten mukaisesti oikeassa lämpötilassa aina kuluttajien saataville asti.

Pikarahtikuljetuksilla taataan nopealiikkeisempi ja läpinäkyvämpi toimitusketju asiakkaan materiaalivirran hallintaan. Olemme apuna pienentämässä yrityksenne toimitusaikoja, inventaarioiden määrää ja näin myös varastointikustannuksia. Pidämme huolen, että pikarahtikuljetus on turvallista ja lähetyksesi toimitetaan suoraan vastaanottajalle. Aikataulutettu, nopea kuljetus ovelta ovelle, hyvä asiakaspalvelu ja tarkka palveluseuranta.

Palvelun kuuluu:

Yksilölliset ratkaisut, Kuljetuksen suunnittelu, Pakkauspalvelut, Rahdin hallinta kuljetuksissa, Lähetyksen seuranta, sisältäen etenemis- ja jakelutiedot, Lähtöpään hallinnointi mm. noudot toimittajalta ja varastointi, Toiminnan hallinnointi ja tiedonkulun läpinäkyvyys, Vastaanottavan puolen hallinnointi mm. kuittaus- ja kellonaikapalvelu, esivalmistelut sekä suorat kuljetukset