Varastotilaa tarvikkeillesi

Opastamme juuri oikeanlaisen varastotilan valinnassa. Varaston vuokra määräytyy varastokoon mukaan.

Tarjoamme seuraavan­laisia varastointi­palveluita

Varastointipalvelut yrityksille

Oli kyse pitkäaikaisesta tai vain muutaman päivän kestävästä varastointitarpeesta tai koko varastoinnin ulkoistamisesta, meillä on tarjota yrityksille sopivia varastointiratkaisuja.

Varastointi on oiva ratkaisu yritykselle, joka haluaa vähentää omaan varastointiin liittyvää kustannuserää esim. varastorakennuksen ylläpitokuluja, henkilöstökuluja sekä varaston kalustokulua. Tarve korostuu etenkin tuontituotteissa sekä sesonkien puskurivarstoina. Varastoinnin ulkoistaminen tuo yrityksellesi tehoja ja säästöä.

Pienvarastot

Oulussa osoitteissa Puistokatu 26 ja Gneissitie 8 sijaitseva Kotivarasto tarjoaa edullisen, helpon ja turvallisen tavan varastoida tavaroita, joita et tarvitse jatkuvasti. Tavarat ovat aina helposti noudettavissa, pääset autolla hallin ovelle omaa varastoasi ja loppu hoituu kätevästi käytössä olevilla kärryillä. Tiloissa ei ole hankalia kynnyksiä, portaita tai hissejä.

Voit asioida varastollasi joka päivä klo 6–22.

Kotivarasto on edullinen varastoimismuoto, koska vuokraat juuri itsellesi sopivan varaston, ei siis turhia hukkaneliöitä! Veloitamme vain tilasta, muita sivukuluja ei ole. Varaston voit vuokrata niin pitkäksi aikaa kuin haluat (min 1kk), irtisanomisaika 1kk.

Kotivaraston tilat ovat turvallisia, siistejä, hyvin valaistuja ja lämpimiä.

Teetimme asiakastyytyväisyyskyselyn asiakkaillemme ja sehän meni oikein mallikkaasti!

Miksi Haverinen?

Osaaminen

Luomme vahvan logistiikkaratkaisun asiakkaan tarpeiden pohjalta, hyödyntäen laajaa osaamistamme. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että toimitusketju toimii saumattomasti, tuoden siten merkittävää lisäarvoa heidän liiketoiminnalleen.

Varastointipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme tehokkaita varastointipalveluita, jotka mahdollistavat kustannussäästöt ja toiminnan optimoinnin. Asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa sillä välin, kun huolehdimme varastoinnin ammattitaidolla.

Pitkä kokemus

Vahvuutemme on pitkä kokemuksemme ja asiantuntijuutemme vaativissa logistiikkaprojekteissa. 50 vuotta alalla varmistaa, että logistinen ketju on aina hallittu ja onnistunut, antaen asiakkaillemme luottamusta ja turvallisuutta.

Käsittely

Suoritamme kuljetusten käsittelyn asiakkaan puolesta joustavasti sekä sesonkien että jatkuvan tarpeen mukaan. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että huolehdimme kuljetusten sujuvasta käsittelystä, mikä mahdollistaa vaivattoman logistiikan hallinnan.