Kuljetus J. Haverinen Oy nimenmuutos

Kuljetus J. Haverinen Oy nimenmuutos. Oulu, 20.10.2023 Kuljetus J. Haverinen Oy, on iloinen ilmoittaessaan strategisesta muutoksestaan.

Yrityksemme on kasvanut ja kehittynyt viime vuosina, ja on aika vaihtaa nimeä. Uusi nimi Haverinen Logistics Oy kuvaa paremmin laajentunutta toimintaamme ja sitoutumistamme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

Haverinen Logistics Oy kertoo siis enemmän siitä, mitä olemme tänään. Haverinen Logistics Oy tarjoaa jatkossakin kokonaisvaltaisia kuljetus- ja logistiikkaratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään nykypäivän nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tämä nimenmuutos ei vaikuta yrityksen omistajuuteen, rakenteeseen tai palveluihin. Nimenmuutos ei myöskään vaikuta muihin yrityksen juridisiin tietoihin kuten Y-tunnukseen tai pankkitietoihin eikä voimassa oleviin sopimuksiimme.

Olemme kiitollisia asiakkaillemme, sidosryhmillemme ja henkilöstöllemme tuesta ja yhteistyöstä, joka on mahdollistanut tämän muutoksen. Tavoitteenamme on edelleen tarjota teille parasta mahdollista palvelua logistiikan osa-alueilla.

Yrityksemme verkkosivut löytyvät tutusta osoitteesta www.haverinen.fi ja tulemme päivittämään kotisivujemme ilmettä lähiaikoina.

Lisätietoja nimenmuutoksesta sähköpostitse mika.mettalo@haverinen.fi tai puhelimitse 040 741 66 40.

Yhteystietomme säilyvät ennallaan, sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@haverinen.fi ja puhelinnumerot vanhat tutut numerot.