Yritysmuutto – Oulu & Suomi

Tarjoamme kaikki muuttoon tarvittavat palvelut saman katon alta.

Yritysmuuttoomme

Miten yritysmuutto etenee

Laadimme ensiksi tarkan muuttosuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa, jotta yrityksesi muutto sujuu turvallisesti ja aikataulussa. Suunnitelmassa käydään läpi eri vaiheiden tiedot mm. muuttoerän tilavuus, kuljetustapa, aikataulu, työnjako, vastuut ja turvallisuus.

Joustavasti koko muuttoketjun toteutus — huolellinen suunnittelu, tarvittavat muuttomiehet, kalusto sekä pakkaustarvikkeet, kuljetukset, tavaroiden purku ja kalusteiden asennukset — räätälöimme muuttosi yrityksesi tarpeiden mukaan.

Kauttamme yrityksenne muutto tehdään organisoidusti ja nopeasti. Olemme laatineet muutto-ohjeet, jotka parantavat muuton toteutusta ja resurssien käyttöä.

Meillä on käytössämme ammattikäyttöön tarkoitettu porrasrobortti raskaiden kuormien (max. 1000kg) siirtämiseen. Hydraulinen ohjaus takaa helposti särkyvän kuorman horisontaalisen kuljettamisen turvallisesti, rappusia ylös ja alas.

Porrasrobotti vähentää ratkaisevasti vaarallisten muuttotehtävien tapaturmariskiä. Tämän avulla säästetään myös aikaa muuttotehtävissä, joihin normaalisti vaaditaan useampi henkilö ja varovaisuutta.

Kalusteasennus

Teemme kalusteasennuksia Oulun seudulla. Asennamme kalusteita mm. toimistoihin, myymälöihin ja kouluihin. Hoidamme asennukset sovittuja aikatauluja noudattaen, käyttämällä parhaita työkaluja sekä vuosien varrella kertynyttä kokemustamme.

Kalusteasennukset:

  • Toimistokalusteasennukset
  • Julkisten tilojen kalusteasennukset
  • Myymäläkalusteasennukset
  • Logistiikkakalusteiden asennukset

Toimitamme kalusteet asiakkaalle suoraan tehdaspakkauksissa ja asennamme ne toimipaikassanne sopimuksen mukaan.  Vaihtoehtoisesti esiasennamme kalusteet varastotiloissamme ja kuljetamme kohteeseen.

Mikäli teillä on tarpeita kalusteasennuksiin, niin kartoitamme mielellämme tarpeenne ja räätälöimme teille sopivan ratkaisun.