Muuttofirma Oulun jokaiseen tarpeesen

Tarjoamme monipuolisia muuttopalveluita Oulussa sekä muualla Suomessa.

Miksi Haverinen?

Räätälöinti

Muuttopalvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Teemme muuttoja myös iltaisin ja viikonloppuisin, juuri silloin, kun sinulle sopii!

Varastointi

Muuttopalveluiden yhteydessä voit tarvittaessa tilata myös varastotilaa esim. ulkomaankomennuksen yhteydessä tai kun tavaroille tarvitaan kausivarastointia ulkokalusteille tai harrastusvälineille. Varastomme sijaitsee Oulussa Takalaanilassa, Haverinen Logistics Oy:n logistiikkakeskuksessa.

Suunnittelu

Laadimme ensiksi tarkan muuttosuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa, jotta muutto sujuu turvallisesti ja aikataulussa. Suunnitelmassa käydään läpi eri vaiheiden tiedot mm. muuttoerän tilavuus, kuljetustapa, aikataulu, työnjako, vastuut ja turvallisuus.

Henkilöstö

Tarjoamme ammattitaitoisen ja joustavan muuttoavun suuriin ja pieniin muuttoihin!

Teetimme asiakastyytyväisyyskyselyn asiakkaillemme ja sehän meni oikein mallikkaasti!

Mitä muutto Oulussa maksaa keskimäärin? Lue artikkelimme Oulun muuttohinnoista.

Miten muutto meidän kanssa toimii?

Tarjoamme räätälöidyt muuttopalvelut juuri sinun tarpeisiisi!

Teemme muuttoja myös iltaisin ja viikonloppuisin, juuri silloin, kun sinulle sopii!

Muuttopalvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Mahdollisuuksia muuton toteuttamiseksi on useita. Meiltä saat juuri omaan tarpeeseen sopivan muuttoauton ja kuljettajan aina täyden palvelun muuttoon muuttolaatikoineen ja kantajineen! Muuttotavaroita kohdellaan aina asianmukaisesti ja kunnioituksella.

Suunnittelemme asiakkaan kanssa muuton aina aikatauluista materiaaleihin saakka.

Muuttolaatikot

Saat kauttamme käyttöösi edulliset, puhtaat ja kestävät muuttolaatikot sekä suojaukseen ja pakkaamiseen suunnitellut materiaalit. Kätevät muuttolaatikot suojaavat tavaroitasi sekä helpottavat muuttoasi pinottavuutensa ansiosta. Muuttolaatikoilla hyödynnetään myös tilat tehokkaasti. Muuttolaatikkomme yhdessä pakkaustarvikkeiden kanssa varmistavat helposti särkyvien tavaroiden säilymisen ehjinä muutossa. Voit tilata muuttolaatikot muiden palveluiden yhteydessä.

Pienvarastot

Oulussa osoitteissa Puistokatu 26 ja Gneissitie 8 sijaitseva Kotivarasto tarjoaa edullisen, helpon ja turvallisen tavan varastoida tavaroita, joita et tarvitse jatkuvasti. Tavarat ovat aina helposti noudettavissa, pääset autolla hallin ovelle omaa varastoasi ja loppu hoituu kätevästi käytössä olevilla kärryillä. Tiloissa ei ole hankalia kynnyksiä, portaita tai hissejä.

Voit asioida varastollasi joka päivä klo 6–22.

Kotivarasto on edullinen varastoimismuoto, koska vuokraat juuri itsellesi sopivan varaston, ei siis turhia hukkaneliöitä! Veloitamme vain tilasta, muita sivukuluja ei ole. Varaston voit vuokrata niin pitkäksi aikaa kuin haluat (min 1kk), irtisanomisaika 1kk.

Kotivaraston tilat ovat turvallisia, siistejä, hyvin valaistuja ja lämpimiä.