Pienvarasto Oulusta

Oli kyse sitten lyhyt- tai pitkäaikaisesta varastoinnista, niin meillä on tarjota käyttöösi turvallista ja puhdasta tilaa irtaimistosi varastointia varten.

Miksi Haverinen?

Osaaminen

Luomme vahvan logistiikkaratkaisun asiakkaan tarpeiden pohjalta, hyödyntäen laajaa osaamistamme. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että toimitusketju toimii saumattomasti, tuoden siten merkittävää lisäarvoa heidän liiketoiminnalleen.

Varastointipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme tehokkaita varastointipalveluita, jotka mahdollistavat kustannussäästöt ja toiminnan optimoinnin. Asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa sillä välin, kun huolehdimme varastoinnin ammattitaidolla.

Pitkä kokemus

Vahvuutemme on pitkä kokemuksemme ja asiantuntijuutemme vaativissa logistiikkaprojekteissa. 50 vuotta alalla varmistaa, että logistinen ketju on aina hallittu ja onnistunut, antaen asiakkaillemme luottamusta ja turvallisuutta.

Käsittely

Suoritamme kuljetusten käsittelyn asiakkaan puolesta joustavasti sekä sesonkien että jatkuvan tarpeen mukaan. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että huolehdimme kuljetusten sujuvasta käsittelystä, mikä mahdollistaa vaivattoman logistiikan hallinnan.