Pienvarasto

Oulussa osoitteissa Puistokatu 26 ja Gneissitie 8 sijaitseva Kotivarasto tarjoaa edullisen, helpon ja turvallisen tavan varastoida tavaroita, joita et tarvitse jatkuvasti. Tavarat ovat aina helposti noudettavissa, pääset autolla hallin ovelle omaa varastoasi ja loppu hoituu kätevästi käytössä olevilla kärryillä. Tiloissa ei ole hankalia kynnyksiä, portaita tai hissejä.

Voit asioida varastollasi joka päivä klo 6–22.

Kotivarasto on edullinen varastoimismuoto, koska vuokraat juuri itsellesi sopivan varaston, ei siis turhia hukkaneliöitä! Veloitamme vain tilasta, muita sivukuluja ei ole. Varaston voit vuokrata niin pitkäksi aikaa kuin haluat (min 1kk), irtisanomisaika 1kk.

Kotivaraston tilat ovat turvallisia, siistejä, hyvin valaistuja ja lämpimiä.

Yrityksille:

  • Kirjanpitoaineiston säilytys
  • Kausituotteet
  • Mainos- ja messutuotteet
  • Konttoritarvikkeet
  • Työkalut ym

Kotivarasto on turvallinen!

Kodin tavaroiden varastointi Kotivarastossa on turvallista. Varastoille kulkuoikeuden saavat vain Kotivaraston asiakkaat ja halliin pääsee gsm- verkkoa hyväksikäyttäen joka päivä kello 06-22. Hallissa on videovalvonta ja vartija käy säännöllisesti kierroksella. Jokainen varasto on lukittu haltijan omalla riippulukolla, eikä ulkopuolisilla ole pääsyä varastoon.

Kodin tavaroita varastoitaessa voimassa on yleensä vuokralaisen oma kotivakuutus. Vuokralaisen tulee itse huolehtia omaisuutensa vakuuttamisesta ottamalla yhteyttä vakuutusyhtiöön ja varmistaa että hänellä on voimassa oleva kotivakuutus joka kattaa myös Kotivaraston tiloissa säilytettävän omaisuuden vakuuttamisen.

Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 050 336 2352 tai oulu@kotivarasto.fi